Zo leuk kan online daten zijn!

Dat online dating via SeniorenGeluk.be succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes... allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

Succesverhalen

In het begin waren er vele berichten die steeds intenser werden. Een afspraak kon niet uitblijven en plots stond ik voor haar deur. Toen ik met een kloppend hart voor haar deur stond was het uur van de waarheid daar. Vanaf dat moment veranderde het leven voor ons beiden. We hebben een lange wandeling gemaakt en toen ik plots haar hand in de mijne voelde wist ik dat het geluk ons toelachte. We hebben elkaar gevonden, twee harten die samensmelten als één!
Nancy & Kate
We hebben elkaar gevonden via jullie site. We zijn heel gelukkig en gaan zelfs trouwen. Bedankt!
Henri & Mila
Twee jaar na de dood van mijn vrouwt was ik het alleen zitten beu en heb ik mij door mijn dochter laten overhalen om mij te registreren op de site. ik had absoluut geen ervaring met computers en zeker niet met datingsites, maar deze site is een absolute aanrader en mijn beste beslissing ooit. Eenvoudig in gebruik, betrouwbaar en succesvol. Al snel kreeg ik een reactie en raakte ik aan het chatten. Amper na een paar weken maakte ik kennis met een bijzonder lieve dame waar ik nu een prachtige relatie mee heb opgebouwd. Ik had nooit gedacht dat ik opnieuw de liefde zou tegenkomen. Dankzij jullie is het toch gebeurd! Dit had ik nooit durven dromen! Bedankt, jullie verdienen een dikke pluim!
Swakke & Marieke
Beste mensen achter deze site. Ik kan jullie alleen maar schrijven dat ik hier op de site iemand heb gevonden en het klikt heel goed. We zijn gelukkig en gaan nu 2 dagen naar de kerstmarkt in Keulen dus ziet er goed uit. Laat jullie zekers nog meer weten maar we zijn nu een heel gelukkig koppel. Bedankt!
Rosita & Paul
Wij zijn nu 2 jaar samen en het lukt ons nog steeds om elkander gelukkig te maken. Wij danken jullie en wensen jullie nog heel veel succes. Wij zijn verliefd en de ene week zijn we bij mij thuis, en de andere week bij mijn vriend. En ja wij zijn allebei 78 jaar en wij doen alles wat we kunnen om gelukkig te zijn. Nogmaals dank en veel succes in ieder geval! Wij spreken tegen al ons vrienden over jullie!
Monique & Jozef
Wij hebben elkaar gevonden en we zijn heel gelukkig met elkaar. We zitten volledig op dezelfde golflengte, de kinderen accepteren ons. Beter kan het niet, dankjewel.
Peggy & Eddy
Ik ben weduwe sinds 2 jaar en hij is weduwnaar sinds 2 jaar. Ons ware verhaal begint al bij de eerste date. Ik heb een lieve, oprechte en leuke man ontmoet. Het klikte direct en heb kriebels in mijn buik. We kunnen elkaar niet meer missen en zijn 3 dagen in de week samen en voelen ons opperbest. Wij voelen ons de gelukkigste mensen van de hele wereld. Dankzij deze site! Ik raad iedereen aan het te proberen!
Magda & Louis
Hier heb ik mijn vrouw van mijn leven gevonden. En wel op korte tijd. Na het beantwoorden van een bericht en wat heen en weer gechat kwam de date tot stand. En warempel het was liefde op het eerste zicht. Het klikt uitermate van beide kanten, eigenlijk zo goed dat we binnenkort besloten hebben om samen te wonen, om lief en leed te delen en te genieten van elkaar!
Marc & Lizzy
Na wat eerst op een flop leek uit te draaien, is tot een happy end gekomen. Na eerst de fragiele mails van verschillend kandidaten, de subtiele afscheidswoorden na een afspraakje, "met we blijven in contact," wilde ik er mee stoppen. Zoals het soms in het leven loopt, bleek mijn afspraak die ik als laatste had aangegeven, omdat ik de moed had verloren, een voltreffer. Het klikte wel bij de eerste ontmoeting. Bij hem hebben schoondochter en kleinkinderen wel de stap gezet voor deze dating en de eerste contacten gelegd. Maar ze hebben perfecte richtlijnen gegeven. We hebben elkaar al verschillende keren ontmoet en hebben zeker plannen voor de toekomst. Of hij mijn ware is? Op onze leeftijd is verliefdheid zeker terug en we zullen er nog ten volle van genieten.
Caroline & Michaël
Ik heb mijn liefde gevonden door deze site en na bijna 3 weken te chatten heb ik hem ontmoet. Het klikte en nu sinds een aantal weken zijn wij een liefdeskoppel.
simonne & romeo
Een eerste voorzichtige afspraak in de namiddag met een drankje. Drie dagen later een etentje op restaurant en een slaapmutsje bij haar. Vier dagen later bij mij thuis. Sindsdien zijn we onafscheidelijk geworden. We vertrekken binnenkort op vakantie en zouden graag in het najaar gaan samen wonen. Dit alles op slechts vier weken tijd. Het klikte meteen en de liefde heeft zich sindsdien enkel maar dieper en dieper genesteld. Onze enige wens: tesamen oud worden. Geen van beiden had dit durven hopen. Iemand leren kennen, ja dat wel, maar dit... Ongelofelijk. We wonen ongeveer 70 km van elkaar vandaan en zonder jullie platform zou dit echt niet mogelijk zijn geweest. We hopen enkel dat velen ons hierin mogen volgen.
Yves & Ingrid
Ik kreeg een berichtje of ik zin had om te mailen,
op die wijze informatie te delen.
En ja haar mailtjes konden me wel boeien,
de belangstelling voor elkaar begon steeds meer te groeien.
Iedere dag keken we naar elkaars berichtje uit,
volgende stap, bellen om te horen het stemgeluid.
En juist één maand nadat we de eerste stap hadden genomen,
is het in een restaurant tot onze eerste date gekomen.
Die avond viel zo ontzettend mee,
dat we twee dagen later opnieuw rondliepen met ons twee.
We stelden vast dat ons buikgevoel ook in het echt uit kwam,
we stonden beiden in vuur en vlam.
Dankzij deze site zijn we bij elkaar geraakt,
twee mensen die voor elkaar zijn gemaakt.
Suzy & Patrick
Reeds na enkele dagen lid te zijn geweest, werden er door ons dag op dag berichten verstuurd. Een week later op een woensdagnamiddag een fotoloze afspraak gemaakt. Wat wij beiden niet meer voor mogelijk achtten gebeurde: Liefde op het eerste gezicht! In een fractie van een seconde is ons leven veranderd en wel in de positieve zin. Samen zijn we al toekomstplannen aan het smeden om ons samen te nestelen. Meerdere uren aan de telefoon zijn geen uitzonderingen. Ongelooflijk maar waar, dankzij jullie site zijn twee eenzame zielen één gelukkig stel geworden. Wij wensen iedereen op deze site hetzelfde wat met ons is gebeurd.
Michel & Patricia
Na een tweede date leerde ik hem kennen. Eerst vond ik het de moeite niet om verder contact te hebben, daar we te weinig dezelfde interesses hadden. Na enkele mails stelden we echter vast dat we buren waren geweest gedurende meer dan 10 jaar. Ik kende hem niet maar wel zijn overleden vrouw. We hebben dan toch maar afgesproken en een lange fijne namiddag beleefd. We hadden alle twee direct het gevoel "dit is het". Na 6 weken is het nog steeds grote liefde. We voelen ons terug 20.
Gerda & Jhonny
Na contact gelegd te hebben op de site hadden wij onze eerste afspraak op het marktplein. Zodra we elkaar ontmoetten, was het bij beiden liefde op het eerste gezicht. We zijn samen gaan eten, hebben veel gepraat en zijn sedertdien een gelukkig paar. Het klikt formidabel en ik had nooit gedacht dat dit zou kunnen gebeuren. We zijn beiden zeer tevreden dat we de stap naar jullie site hebben gezet. Hopelijk mogen jullie nog veel mensen gelukkig maken zoals wij nu zijn.
Sonja & Marcel
Wij hebben besloten om met elkaar verder te gaan. Dit is dan ook de reden dat ik mijn profiel verwijder.
Zonder jullie site hadden we mekaar nooit gekend.
Hartelijk dank en nog veel succes met de site!
Frank & Claudine
Op woensdag hadden wij het eerste contact; foto-oog contact. Al na 2 berichten wisten we het. This is it! De energie spatte van de foto's af, en kwam binnen als een bliksemschicht.
Zaterdag was het moment suprème, dé ontmoeting...spannend en vol verwachting. Deze verwachting werd in grote mate overtroffen. We hebben een eindeloos mooi weekend achter de rug, en gaan voor elkaar. We hebben dit verdiend!
Dank aan de makers van deze site!
Caroline & Jan

Zelf een succesverhaal melden?

Vertel ons je persoonlijke verhaal!